25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

CEVA Logistics će integrirati Bolloré Logistics u svoje operacije

CEVA Logistics najavila je da će uskoro započeti proces integracije Bolloré Logistics u svoje operacije u okviru novog organizacijskog modela, javlja Trans.info.

Podsjetimo, Bolloré Logistics kupio je vlasnik tvrtke CEVA Logistics, CMA CGM Group, u veljači ove godine.

U priopćenju za javnost CEVA Logistics je potvrdio da će Bolloré Logistics biti integriran u tvrtku i brend CEVA Logistics. Očekuje se da će proces rebrandinga biti završen do kraja 2024.

Kao rezultat ovog procesa, CEVA kaže da očekuje “poboljšan razvoj proizvoda i operativnu izvrsnost”.

“Očekuje se da će vertikalno usklađeni proizvodni timovi ubrzati sposobnost CEVA-e da osmisli nova rješenja i zatim ih brže primijeni na izazove kupaca u svim zemljopisnim područjima”, tvrdi CEVA.

Osim navedenog, CEVA je objavila da spaja svoje Air i Ocean operacije.

Komentirajući vijest, izvršni direktor CEVA Logistics Mathieu Friedberg rekao je: “Naši timovi godinama rade na ovom trenutku i jako sam ponosan na to gdje smo kao tvrtka. CEVA Logistics prelazi na vertikalnu organizaciju vođenu proizvodima koja će koristiti našem timu i našim klijentima dok se natječemo među 5 najboljih u logističkoj industriji. Vizija koju smo postavili za CEVA uz podršku CMA CGM Grupe poprima svoj konačni oblik. Naša sposobnost inovacije i suradnje s našim klijentima kako bismo poboljšali njihove globalne opskrbne lance kroz istinski end-to-end rješenja nema premca u nekim tržišnim segmentima.”

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...