7.1 C
Zagreb
Utorak, 28. studenoga, 2023.

NRF Supply Chain 360 Summit

U svjetlu neprekidnih izazova u opskrbnom lancu i evoluiranju ponašanja kupaca, osiguravanje otpornog lanca opskrbe postaje esencijalno kao nikada prije.

NRF Supply Chain 360 Summit, inovativni cjelodnevni program koji se održava u New Yorku, okuplja stručnjake iz maloprodajnog lanca opskrbe i industrije kako bi podijelili strategije i taktike iz poslovnog svijeta.

Fokusirajući se na holistički pristup, Summit će istražiti načine i metode potrebne za izgradnju snažnog lanca opskrbe, a održat će se 14. siječnja 2024. unutar kongresnog centra Jacob K. Javits tijekom Retail’s Big Showa, pružajući priliku svim trgovcima da se pridruže.

Registracijom za Supply Chain 360 Summit, dobivate besplatan pristup ključnoj sesiji “Izazovi i prilike oko izvrsnosti opskrbnog lanca”, koju vodi izvršni direktor FedEx-a, Raj Subramaniam.

Raj Subramaniam će podijeliti svoje uvide o tome kako FedEx iskorištava svoje iskustvo i znanje u distribuciji više od 15 milijuna paketa dnevno diljem svijeta. On će svojim predavanjem nastojati otkriti kako opskrbne lance učiniti inteligentnijima, omogućujući poboljšanu vidljivost, donošenje odluka i povezane mogućnosti na svakom koraku korisničkog putovanja.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

sij 14 2024

Time

Cijeli dan

More Info

Read More

Location

Jacob Javits Convention Center
429 11th Ave, New York, NY 10001, United States
Read More