7.1 C
Zagreb
Utorak, 28. studenoga, 2023.

Savant Supply Chain 2024.

Opskrbni lanci i logističke operacije igraju ključnu ulogu u uspjehu modernih tvrtki, a praćenje najnovijih trendova i inovacija u ovom sektoru je ključno za održavanje konkurentske prednosti. Savant Supply Chain 2024., koji će se održati od 30. do 31. siječnja 2024. godine u predivnom Amstelparku u Amsterdamu, Nizozemska, okupit će više od 140 vodećih stručnjaka u opskrbnom lancu, logistici, planiranju potražnje, nabavi i operacijama iz najboljih europskih robnih marki, trgovaca i proizvođača.

Glavni fokus ovog događaja bit će na inteligentnim tehnologijama i procesima koji omogućuju izgradnju otpornih i održivih opskrbnih mreža koje brzo reagiraju na tržišne promjene u stvarnom vremenu. Sudionici će imati priliku razmijeniti iskustva, učiti o najnovijim inovacijama i praksi te razgovarati o izazovima s kojima se susreću u današnjem dinamičnom okruženju opskrbnih lanaca.

Ovaj događaj obećava pružiti duboke uvide i strateške smjernice za optimizaciju opskrbnih lanaca, povećanje učinkovitosti i postizanje održivih poslovnih ciljeva. Savant Supply Chain 2024 predstavlja nezaobilaznu priliku za sve one koji žele ostati u tijeku s najnovijim trendovima u opskrbnom lancu i logistici te razviti konkurentske prednosti u dinamičnom svijetu poslovanja.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

sij 30 - 31 2024

Time

Cijeli dan

More Info

Read More

Location

Rosarium Amstelpark
Amstelpark 1, Amsterdam
Read More