12.8 C
Zagreb
Subota, 13. travnja, 2024.

Zahvaljući mreži Hapag-Lloyda jadranske luke još povezanije s Turskom i Egiptom

Direktne veze sa Egiptom i Turskom, osim povezanosti, omogućuju poboljšanu dostupnost uz konkurentna tranzitna vremena

Hapag-Lloyd, jedan od vodećih svjetskih pružatelja kontejnerskog prijevoza, nastavlja svoju misiju unapređenja globalne logističke mreže. Nakon nedavnih poslovnih koraka usmjerenih na jačanje veza s Egiptom i Turskom, kompanija je ponovno poboljšala svoju Adria Express (ADX) uslugu, otvarajući nove prilike za trgovce i logističke stručnjake širom svijeta.

Od siječnja ove godine, ADX usluga obogaćena je dodatnim lukama, uključujući Istanbul (Kumport terminal), Izmit (Evyap terminal) i Aliagi.

Izvor: Adriatic Gate Container Terminal

Ovo dodatno poboljšava povezanost jadranskih luka s drugim tržištima, a kako navode iz kompanije, direktne veze sa Egiptom i Turskom, osim povezanosti, omogućuju poboljšanu dostupnost uz konkurentna tranzitna vremena.

Uz to, dodavanje novih luka u mrežu omogućuje pristup Crnom moru preko već dobro uspostavljenih pomorskih luka poput Pireja i Istanbula.

Ova nova povezanost otvara nove mogućnosti za logističke operacije i trgovinske rute u regiji, što će imati značajan utjecaj na globalnu trgovinu, a da bi održali redovitost usluge i osigurali učinkovitost, Hapag-Lloyd dodaje dodatni, četvrti brod u svoju ADX uslugu.

Ovo unapređenje ADX-a predstavlja korak naprijed u globalnoj logističkoj industriji, postavljajući nove standarde u pogledu povezanosti, učinkovitosti i konkurentnosti.

Povezani članci

Najnovije objave

MAN predstavio novu generaciju kamiona za održivi teretni prijevoz

Riječ je o kamionu na vodikov pogon, koji predstavlja korak naprijed u dekarbonizaciji cestovnog teretnog prometa U traganju za održivijim rješenjima u prijevozu tereta, tvrtka...