25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

High-class nabavljač za 2024. – događaj koji ne smijete propustiti ako radite u nabavi

Događaj “High-class nabavljač za 2024.” je organiziran od strane tvrtke Cronata, koja već godinama uspješno educira i certificira polaznike iz različitih sektora i industrija kroz program Nabavne akademije

Ako ste djelatnik u nabavi koji želi biti u korak s najnovijim trendovima i izazovima u svojoj struci, onda je ovaj event prava prilika za vas. Naime, 7. prosinca 2023. godine u Zagrebu u Hotelu Sheraton će se održati event pod nazivom “High-class nabavljač za 2024.”, koji je namijenjen svima koji žele nadograditi svoja znanja i vještine kako bi ostvarili izvrsnost u nabavi u nadolazećoj godini.

Događaj je organiziran od strane tvrtke Cronata, koja već godinama uspješno educira i certificira polaznike iz različitih sektora i industrija kroz program Nabavne akademije, a na ovom događaju ćete imati priliku slušati stručna predavanja koja će održati poznata imena iz svijeta nabave, poduzetništva i liderstva,

Oni će prisutnima prenijeti svoja iskustva i savjete kako, unatoč tržišnim i životnim izazovima, ostvarivati efikasnost i konkurentnost u nabavi. Shodno tome, događaj je odlična prilika i za umrežavanje te druženje s kolegama iz struke.

Osim toga, na eventu ćete imati priliku za networking i druženje s kolegama iz struke, s kojima ćete moći razmijeniti vrijedna iskustva i kontakte.

Događaj će moderirati Nataša Cikač, mr.sc., vlasnica konzultantske tvrtke Cronata d.o.o. i osnivačica Nabavne Akademije, koja ima višegodišnje iskustvo u savjetovanju i edukaciji iz nabave.

Event će se održati u hotelu Westin u Zagrebu, od 9:30 do 13:30 sati. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 65 eura + PDV, a za sve dosadašnje polaznike Nabavne Akademije iznosi 55 eura + PDV. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i prijavite se na vrijeme!
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete high-class nabavljač za 2024. godinu i da se pridružite zajednici koja stvara izvrsnost u nabavi!

Za više informacija i prijavu posjetite službenu stranicu Cronate.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...