14.1 C
Zagreb
Petak, 23. veljače, 2024.

Usavrši svoje vještine pregovaranja u nabavi na Janus Global Akademiji

Ako želite unaprijediti svoje vještine pregovaranja u nabavi i postati stručnjak u tom području, onda je edukacija ”Vještine pregovaranja u nabavi” odličan izbor za vas! Napredni program pregovaranja za profesionalce u nabavi fokusiran je na usavršavanje i poboljšanje pregovaračkih vještina, temeljenih na stvarnim poslovnim iskustvima.

Strategije i taktike pregovaranja mijenjaju se sukladno promjenama u opskrbnom lancu, a na ovom programu naučit ćete kako pregovarati s moćnim dobavljačima za proizvode, sirovine, poluproizvode i usluge koje su vam neophodne. Također, edukacija istražuju tehnike pregovaranja s trgovačkim lancima i prilagodbu pregovaračkih strategija na međunarodnom tržištu.

DETALJI O EDUKACIJI:
Datum održavanja: 22. veljače 2024.
Vrijeme: 9:00 – 16:00
Mjesto održavanja: Trinom, Strojarska cesta 24, Zagreb

CIJENE I POPUSTI:
Early bird cijena : 199,00€ (1.499,37 kn) – prijava i uplata do 5. veljače 2024.
Redovna cijena: 220,00€ (1.657,59 kn) – prijava i uplata do 14. veljače 2024.

ZAŠTO ODABRATI OVU EDUKACIJU?
”Naše snage su temeljene na iskustvenim znanjima iz poslovnog okruženja i područja u kojima smo primjenjivali strategije i taktike u cilju ostvarivanja rezultata, koje primjenjujemo kroz dobre primjere iz prakse u poslovnim edukacijama”, ističe Jasmina Marić Cvijetinović, direktorica tvrtke Janus Global.

Posjetite web stranicu www.janusglobal.hr kako biste saznali više i prijavili se na ovu edukaciju!

Povezani članci

Najnovije objave

METRANS Grupa preuzela hrvatsku tvrtku Adria rail

Adria Rail, kao hrvatska tvrtka koja se bavi vožnjom intermodalnih vlakova za, iz i kroz Hrvatsku, postala je 100% članica METRANS Grupe nakon što...