25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

Otvoren novi DTL PerSu distributivni centar u Zrenjaninu

Srbijanska kompanija BB trade, članica Domaćeg trgovinskog lanca (DTL), otvorila je u Zrenjaninu novi DTL PerSu distributivni centar koji će sa svojih 10.500 četvornih metara poboljšati efikasnost opskrbe prodavaonica, unaprijediti logistiku i osigurati otvaranje novih radnih mjesta.

Svečanom otvorenju prisustvovali su generalni direktor PerSu marketa – DTL, Darko Bjeloglav, gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura, i ministar unutarnje i vanjske trgovine, Tomislav Momirović.

“Otvaranje distributivnog centra, u koji je uloženo 3,2 milijuna eura, prilika je za unaprjeđenje logistike koja je danas jedan od najvećih izazova u trgovini kao i da se podigne efikasnost poslovanja”, rekao je ministar Momirović.

Novi distributivni centar karakterizira moderna oprema i tehnologija za skladištenje robe uz pomoć WMS-a, održavanje inventara kao i optimalno organizirani prostor koji omogućava učinkovito skladištenje robe. Također, prostor je opremljen sigurnosnim sustavima koji garantiraju sigurnost proizvoda i ljudi, ističe se u priopćenju kompanije.

Pritom se navodi kako je roba smještena na paletnim regalima dužine 2.400 metara te da će povećanjem kapaciteta skladišta DTL PerSu moći brže odgovoriti na potrebe tržišta, osiguravajući kupcima kvalitetne proizvode u najkraćem roku.

“Otvaranje ovog distributivnog centra predstavlja važan korak u našoj strategiji rasta i razvoja. Posvećeni smo tome da našim kupcima pružimo najbolju moguću uslugu, a ovaj objekt će nam omogućiti da to i ostvarimo. DTL PerSu zahvaljuje svim partnerima i zaposlenima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta. Radujemo se daljem razvoju i unapređenju naših usluga, s ciljem da budemo u samom vrhu kada je u pitanju tržište maloprodaje”, objavili su iz DTL-a.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...