25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

Wolt uvodi dodatne bonuse za dostavljače partnere koji rade putem vlastitih obrta

Ako partneri dostavljači odluče registrirati vlastiti obrt i sklope suradnju s Woltom do 30. lipnja ove godine, bit će nagrađeni s dodatnim novčanim bonusom od 200 eura

Digitalna aplikacija za dostavu Wolt Hrvatska od nedavno je ponovno partnerima dostavljačima koji rade putem ove platforme omogućila da rade i kao samostalni obrtnici dostavljači. Također, od sada Wolt Hrvatska donosi i dodatnu pogodnost – ako partneri dostavljači odluče registrirati vlastiti obrt i sklope suradnju s Woltom do 30. lipnja ove godine, bit će nagrađeni s dodatnim novčanim bonusom od 200 eura.

Da bi ostvarili navedeni bonus od 200 eura dostavljači samostalni obrtnici do kraja rujna ove godine trebaju prikupiti 200 aktivnih radnih sati dostava odnosno tek 50 sati aktivnih dostava mjesečno što je nešto više od svega dva sata aktivnih dostava dnevno tijekom radnog tjedna. Bonus je tako dostupan i onima koji ne obavljaju dostavljački posao na punom radnom vremenu.

“Uz brojne benefite koje smo u Wolt Hrvatska u posljednje vrijeme uveli za naše partnere dostavljače poput povećanja iznosa plaćanja po dostavi te dodatnih mjesečnih bonusa, od nedavno smo ponovno aktivirali i mogućnost rada putem vlastitih obrta čime smo unaprijedili fleksibilnost radnog vremena za partnere dostavljače koji dostavljaju preko Wolt platforme. Istovremeno primjećujemo i porast broja dostava u većini gradova, što znači i veću mogućnost zarade za sve naše partnere dostavljače”, izjavio je Marin Šušnjar, generalni direktor Wolt Hrvatska te istaknuo: “Wolt Hrvatska nastavit će u suradnji sa svim svojim partnerima dostavljačima, slušajući njihove prijedloge i komentare i dalje raditi na unapređenju i građenju kvalitetnih odnosa sa svim stranama uključenima u ovaj poslovni proces.”

Podsjećamo kako je Wolt Hrvatska u proteklih pola godine kontinuirano unaprjeđivao uvjete rada za partnere dostavljače koji rade preko Wolt platforme, što je većina njih prepoznala i pohvalila putem internih anketa koje Wolt kontinuirano provodi. Povećanje cijene dostave, obračunavanje kilometara dostave prema stvarnom učinku i mogućnost prihvaćanja ili odbijanja narudžbe na temelju unaprijed prikazane procijenjene cijene, samo su neke od inicijativa koje su partnerima dostavljačima pružile veću kontrolu i fleksibilnost u radu. U danima praznika dodatno je stimuliran rad partnera dostavljača, a uvedene su i dodatne naknade za čekanje isporuke narudžbe duže od 10 minuta, kao za narudžbe teže od 10 kg.

Uz navedeno, Wolt i dalje svojim partnerima dostavljačima nudi mogućnost rada i putem agregatora.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, od kojih su se kao posljednji pridružili Makarska i Dubrovnik, u kojima svoju ponudu putem platforme nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...