14.1 C
Zagreb
Petak, 23. veljače, 2024.

U ožujku se u Zagrebu održava napredni program za profesionalce u nabavi

Nabava Excellence je program temeljen na iskustvima iz domaćeg i međunarodnog tržišta te vođen praktičnim znanjem stečenim kroz godine rada u vodećim hrvatskim kompanijama

U današnjem dinamičnom globalnom okruženju, gdje su promjene stalna konstanta, sposobnost prilagodbe i usvajanje najnovijih strategija postaju ključni faktori uspjeha za organizacije koje žele ostati konkurentne.

Kontinuirana poboljšanja mogu značajno doprinijeti povećanju konkurentnosti i postizanju planiranih rezultata za organizaciju te upravo u tom kontekstu napredni program za profesionalce u nabavi Nabava Excellence u organizaciji Janus Global poslovne akademije postaje ključni element u procesu kontinuiranog razvoja i unapređenja poslovnih praksi. Temeljen na iskustvima iz domaćeg i međunarodnog tržišta te vođen praktičnim znanjem stečenim kroz godine rada u vodećim hrvatskim kompanijama, ovaj program donosi svježe perspektive i konkretne strategije koje su se pokazale uspješnima u stvarnom poslovnom svijetu.

Uz Jasminu Marić Cvijetinović, koja stoji iza brenda Janus Global, na edukaciji će kao gost predavač svoja znanja podijeliti i Lana Herceg Gojević, koja je svoja praktična znanja stekla tijekom više od 18 godina u Supply Chain Managementu vodećih hrvatskih kompanija (Konzum, Atlantic Trade, Msan Grupa, Orbico Grupa) na raznim pozicijama sa snažnim fokusom na nabavu, upravljanje zalihama, optimizaciju procesa te digitalnu transformaciju.

ZAŠTO ODABRATI OVU EDUKACIJU?
“Naše snage su temeljene na iskustvenim znanjima iz poslovnog okruženja i područja u kojima smo primjenjivali strategije i taktike u cilju ostvarivanja rezultata, koje primjenjujemo kroz dobre primjere iz prakse u poslovnim edukacijama”, ističe Jasmina Marić Cvijetinović, direktorica tvrtke Janus Global.

DETALJI O EDUKACIJI:
Datum održavanja: 23. ožujka 2024.
Vrijeme: 9:00 – 16:00 sati
Mjesto održavanja: Trinom, Strojarska cesta 24, Zagreb

Posjetite web stranicu www.janusglobal.hr kako biste saznali više i prijavili se na ovu edukaciju!

Povezani članci

Najnovije objave

METRANS Grupa preuzela hrvatsku tvrtku Adria rail

Adria Rail, kao hrvatska tvrtka koja se bavi vožnjom intermodalnih vlakova za, iz i kroz Hrvatsku, postala je 100% članica METRANS Grupe nakon što...