12.8 C
Zagreb
Subota, 13. travnja, 2024.

Pridruži se nabavnom događaju s vizijom – Adria Procurement Event 25. i 26. travnja u Opatiji!

Predavanja će se temeljiti na primjerima iz prakse, govorit će se o novim trendovima u nabavi, digitalizaciji, održivosti i svim važnim promjenama koje očekuju nabavu kao područje

Nabava postaje sve bitnija funkcija poslovanja i sve više se o njoj priča. Ona nije čista administrativna funkcija kako ju često mnogi smatraju. Baš naprotiv, za uspjeh u ovom području potrebne su kvalitetne strategije i strateški način razmišljanja, temeljite analize i vještine interpretacije podataka, dobre pregovaračke vještine i još mnogo toga. Također, trendovi u ovoj industriji se ubrzano mijenjaju pa je važno biti u toku sa najnovijim praksama i tehnologijama.

Stoga vas s ponosom pozivamo na konferenciju o nabavi Adria Procurement Event 2024 koja će se održati 25. i 26. travnja 2024. u Opatiji u organizaciji tvrtke Ris Software d.o.o. i Ensolve.

Konferencija je namijenjena svim stručnjacima iz područja nabave, od voditelja nabave, stručnjaka za nabavu i lanac opskrbe, dobavljača do svih onih koji blisko surađuju s nabavom i koje ovo područje poslovanja zanima.

Prošlogodišnji prvi Adria Procurement Event 2023 okupio je preko 170 sudionika iz regije i privukao velike kompanije poput Croatia Osiguranja, Fortenova grupe, Valamara, Maistre, Rimac Automobili, Hrvatske poštanske banke, Spar Hrvatska, Ericsson Nikola Tesla Grupe te mnoge druge.

Program će sadržavati predavanja vodećih stručnjaka iz područja nabave, interaktivne panele s raspravama o ključnim temama i izazovima u industriji, edukativne radionice, te zabavni večernji program i networking. Za drugi dan događaja bit će organizirana tematska radionica i degustacijska tura u Vinariji Tomaz u Motovunu.

Predavanja će se temeljiti na primjerima iz prakse, govorit će se o novim trendovima u nabavi, digitalizaciji, održivosti i svim važnim promjenama koje očekuju nabavu kao područje.

Sve sudionice koje se prijave ostvaruju popust od 10% na članstvo u Women in Adria!

Pratite najnovije informacije vezane uz događaj i prijavite se na –  https://ensolva.com/hr/events/adria-procurement-event-2024/

Iskoristite priliku da uspostavite nove poslovne kontakte, upoznate dobavljače, razmijenite iskustva i steknete nova znanja o nabavi.

Povezani članci

Najnovije objave

MAN predstavio novu generaciju kamiona za održivi teretni prijevoz

Riječ je o kamionu na vodikov pogon, koji predstavlja korak naprijed u dekarbonizaciji cestovnog teretnog prometa U traganju za održivijim rješenjima u prijevozu tereta, tvrtka...