25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

RCG Grupa novim linijama olakšava transport između Europe i Azije

RCG pruža svojim klijentima bolje veze i efikasnije prijevozne opcije

Austrijska kompanija ÖBB Rail Cargo Group (RCG) nedavno je proširila svoju mrežu i usluge kako bi dodatno unaprijedila teretni transport između Europe i Azije, a naglasak je na boljim vezama s Turskom. Kroz uvođenje novih ruta i povećanjem frekvencija, RCG pruža svojim klijentima bolje veze i efikasnije prijevozne opcije.

Jedna od ključnih novih linija je na relaciji Curtici–Tekirdag, s pet povratnih putovanja tjedno, omogućujući direktnu vezu između ova dva važna teretna čvorišta. Ova linija je rezultat suradnje s tvrtkom Pasifik Eurasia i zamjenjuje cestovni promet na relaciji Curtici–Istanbul. Osim toga, nova ruta München–Curtici pruža izravnu logističku vezu između južne Njemačke i Curticija.

Povećanje frekvencije na liniji Genk–Curtici s tri na pet povratnih putovanja tjedno dodatno olakšava prijevoz robe između Belgije i Rumunjske, a na toj ruti se uvodi se inovi pilot projekt za poluprikolice bez dizalice, što dodatno poboljšava fleksibilnost i kapacitet prijevoza.

RCG također održava veze s Istanbulom kroz liniju Budimpešta–Istanbul i Bratislava–Istanbul, a riječ je o rutama koje osiguravaju stabilnost i kontinuitet u prijevozu robe između središnje Europe i Turske.

Dostupne linije pokrivaju širok spektar transportnih jedinica, uključujući cijele vagone, intermodalne pošiljke i prilagođena rješenja. Dodatne špediterske usluge poput prekrcaja, skladišne logistike i carinskih usluga također su dostupne, pružajući potpunu podršku klijentima tijekom cijelog transportnog procesa.

RCG nastoji osigurati da svaki detalj putovanja bude pažljivo planiran i izveden, što omogućuje klijentima pouzdan, efikasan i siguran teretni transport preko euroazijskog kontinenta. Svojim inovativnim pristupom i kontinuiranim proširivanjem mreže i usluga, RCG potvrđuje svoju poziciju kao vodeći pružatelj teretnih usluga u regiji.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...