25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

HP Mostar otvorio glavno poštansko logističko skladište

Hrvatska pošta (HP) Mostar otvorila je u prošloga tjedna glavno poštansko logističko skladište u koje je uloženo više od četiri milijuna eura.

Izgradnja glavnoga poštansko-logističkog središta smještenog u južnoj mostarskoj industrijskoj zoni, temelj je za unaprjeđenje logističkih usluga, posebno u razvoju brze dostave paketa u unutarnjem i u međunarodnom prometu.

To je kapitalna investicija za Hrvatsku poštu Mostar.

Novi objekt, površine preko 7.000 kvadratnih metara, smješten je na strateškoj lokaciji, cestovno povezan sa svim važnim prometnicama, što će omogućiti bolju poslovnu povezanost i efikasniji prometni pristup.

Direktor i predsjednik Uprave HP-a Mostar Mate Rupčić rekao je kako izgradnja toga objekta predstavlja odgovor na rastuće zahtjeve tržišta, posebno u oblasti internetske trgovine i brze dostave.

Zadovoljstvo zbog realizacije ovog projekta izrazio je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo.

“S ovim infrastrukturnim objektom, Hrvatska pošta Mostar pozicionira se kao ključni logistički centar u regiji, sposoban odgovoriti na sve buduće izazove i potrebe tržišta, posebno u segmentu online trgovine”, rekao je Čulo.

Hrvatska pošta Mostar je jedan od tri poštanska operatera u Bosni i Hercegovini. Većinski je vlasnik Federacija BiH, a Hrvatska pošta ima udjel od 37,24 posto.

 

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...