25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

Nabava Excellence Pro – moderna nabava u četiri modula

Moderni alati i strategije nabave usmjerene su na tehnologije i inovativne pristupe u cilju postizanja što jednostavnijih procesa s većom učinkovitošću pri čemu se fokus stavlja na smanjenje troškova, kontinuirana poboljšanja, poticanje raznolikosti i inkluziju te promoviranje održivosti u nabavi i opskrbnom lancu.

Tvrtka za poslovne edukacije Janus Global d.o.o. okupila je stručne predavače koji pokrivaju aktualne teme u skladu s modernim strategijama nabave te organizira edukaciju “Nabava Excellence Pro, moderna nabava u četiri modula” kao sveobuhvatni, jedinstven program za moderne nabavljače, category managere i sve one koje upravljaju procesima u opskrbnom lancu.

Kroz ovaj napredni program obuhvaćene su sve važne teme za modernog nabavljača kroz konkretne primjere iz prakse, strategije i taktike koje smo primjenjivali i primjenjujemo u poslovnoj praksi u skladu s trendovima. Stručno to mogu predstaviti predavači koji iza sebe imaju praktično znanje te respektabilne karijere temeljene na bogatom poslovnom iskustvu i znanju s nacionalnog i globalnog tržišta.

PREDAVAČI:
dr. sc. Kristina Šorić – Rochester Institute of Technology Croatia
Lana Herceg Gojević – Group Logistics Project Manager, Orbico Group
MSc Tomo Hunjak – ESG Manager, Vindija Group
Jasmina Marić Cvijetinović – Business Consultant, Janus Global

ZAŠTO ODABRATI OVU EDUKACIJU?
Nabava Excellence Pro novi je i jedinstven napredni program za moderne nabavljače. Kao i svi ostali naši programi temelji se na praktičnim i primjenjivim primjerima iz poslovne prakse koji naši polaznici mogu koristiti u razvoju svojih vještina i poslovanja, osnaživanju znanja i samouvjerenosti te napretku svoje karijere. Diferenciramo se po holističkom pristupu edukacijama temeljenim na iskustvenom znanju te praćenju trendova i tehnika poboljšanja vještina i znanja bitnih za budućnost.

DETALJI O EDUKACIJI:
Mjesto održavanja: Strojarska 24, Zagreb
Modul 1: 27. 9. 2024. (9:00-16:00) Upravljanje nabavom, upravljanje kategorijama i opskrbni lanac
Modul 2: 25. 10. 2024. (9:00-16:00) Upravljanje zalihama, digitalna transformacija
Modul 3: 8. 11. 2024. (9:00-15:30) Održivost nabave i opskrbnog lanca, zalog za sutra
Modul 4: 15. 11. 2024. (9:00-15:30) Pregovaranje u nabavi – update

Za prijavu posjetite stranicu www.janusglobal.hr.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...