25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

Premijer Plenković posjetio iLogistics Centar tvrtke cargo-partner

U pratnji direktora tvrtke cargo-partner Hrvatska Zorana Starčevića, premijer Plenković je aktivno sudjelovao u raspravi o važnosti logistike u daljnjem razvoju Hrvatske

U sklopu svojeg posjeta logističkom parku Meridian 16, premijer Andrej Plenković je posjetio i logističko-distribucijski centar tvrtke cargo-partner, iLogistics Centar, smješten u Velikoj Gorici. U pratnji direktora tvrtke cargo-partner Hrvatska Zorana Starčevića, premijer Plenković je aktivno sudjelovao u raspravi o važnosti logistike u daljnjem razvoju Hrvatske.

“Počašćeni smo što smo imali privilegiju ugostiti premijera Andreja Plenkovića. S nestrpljenjem očekujemo buduće suradnje koje će koristiti kako cargo-partneru, tako i Hrvatskoj. Bila je ovo izvrsna prilika za podijeliti naša saznanja i iskustva te naglasiti važnost učinkovitih logističkih procesa. cargo-partner Hrvatska posvećen je daljnjem unaprjeđenju vlastitih operacija kako bismo još više doprinijeli rastu naše tvrtke, kao i zemlje”, istaknuo je Zoran Starčević.

Dodao je i da se predanost kvaliteti tvrtke cargo-partner dodatno očituje kroz pridržavanje najviših standarda i učinkovite usluge posredovanja u carinskim poslovima.

Smješten u blizini Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu, zahvaljujući čemu ima izravnu vezu s autocestom A11, logističko-distribucijski centar tvrtke cargo-partner iLogistics Centar osigurava učinkovito dnevno preuzimanje i distribuciju u i iz okolnog područja i cijele Europe. Prostire se na 18.700 m², a uz mezanin od 900 m² i 28 rampe za utovar i istovar s dodatnim pristupom iznutra, na visokim regalima pruža 20.000 paletnih mjesta.

Osim distribucije paleta i pošiljaka, logističko-distribucijski centar tvrtke cargo-partner služi kao carinsko skladište i certificiran je prema ISO 9001/14001:2021 AEO-F i HACCP standardima što omogućava skladištenje robe različitog portfelja te pružanje širokog spektra dodatnih usluga s dodanom vrijednošću.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...