12.8 C
Zagreb
Subota, 13. travnja, 2024.

DHL dobio nagradu za aplikaciju koja poboljšava jezične vještine dostavljača

Ova aplikacija pruža besplatni pristup tečajevima njemačkog i engleskog jezika te je posebno korisna za zaposlenike u sektoru dostave koji žele unaprijediti svoje jezične vještine kako bi bolje komunicirali s kolegama i klijentima

U današnjem globalnom poslovnom okruženju, sposobnost komunikacije na više jezika postaje sve važnija, a kompanije su u potrazi za inovativnim načinima kako bi osigurale da njihovi zaposlenici imaju pristup kvalitetnom obrazovanju. U tom kontekstu, suradnja između Odjela za poštu i pakete Njemačke unutar DHL Grupe i pružatelja obrazovnih usluga LinguaTV rezultirala je stvaranjem revolucionarne aplikacije za učenje jezika, koja je nedavno dobila nacionalnu nagradu i postala kandidat za prestižnu globalnu nagradu UN-ovog Svjetskog summita.

UNAPRJEĐENJE JEZIČNIH VJEŠTINA
Ova aplikacija pruža besplatni pristup tečajevima njemačkog i engleskog jezika te je posebno korisna za zaposlenike u sektoru dostave koji žele unaprijediti svoje jezične vještine kako bi bolje komunicirali s kolegama i klijentima. Ono što ovu aplikaciju izdvaja je mogućnost prilagodbe tečajeva prema specifičnim potrebama korisnika, što omogućuje efikasno učenje prilagođeno njihovom profesionalnom okruženju.

Thomas Schneider, glavni službenik za resurse za poštu i pakete u Njemačkoj, ističe važnost jezičnih vještina kao ključnog faktora integracije u multinacionalnom okruženju. Aplikacija za učenje jezika pokazala se izuzetno vrijednom u posljednje dvije godine, pomažući stranim kolegama da se bolje integriraju u timove i poboljšaju komunikaciju s klijentima, što rezultira visokom kvalitetom usluge koju DHL Grupa pruža.

Nagrada Svjetskog summita UN-a za digitalna rješenja s društvenim utjecajem dodatno potvrđuje vrijednost ove inovativne aplikacije, ističući njezinu sposobnost da transformira način na koji se uči jezik i integrira zaposlenike u multinacionalnoj korporaciji poput DHL Grupe.

Povezani članci

Najnovije objave

MAN predstavio novu generaciju kamiona za održivi teretni prijevoz

Riječ je o kamionu na vodikov pogon, koji predstavlja korak naprijed u dekarbonizaciji cestovnog teretnog prometa U traganju za održivijim rješenjima u prijevozu tereta, tvrtka...