25.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja, 2024.

Walmart proširuje ponudu brze dostave

Walmartova najnovija usluga, nazvana Express On-Demand Early Morning Delivery, omogućava korisnicima da naruče širok spektar proizvoda, uključujući artikle za bebe, kućanske aparate i radnu odjeću, koja će im biti isporučena u roku od samo 30 minuta, počevši od 6 sati ujutro

U natjecanju za povlačenje pažnje kupaca, maloprodajni div Walmart najavljuje proširenje svoje ponude brze dostave, ističući važnost personalizirane usluge i prilagodljivosti životnom stilu potrošača. Ova najava dolazi u trenutku kada konkurencija poput Targeta i Amazona pojačava napore kako bi zadovoljila rastuće zahtjeve tržišta.

Walmartova najnovija usluga, nazvana Express On-Demand Early Morning Delivery, omogućava korisnicima da naruče širok spektar proizvoda, uključujući artikle za bebe, kućanske aparate i radnu odjeću, koja će im biti isporučena u roku od samo 30 minuta, počevši od 6 sati ujutro. Osim toga, Walmart će uskoro početi isporučivati i živi mamac s više od 3000 lokacija, kako bi dodatno diverzificirao svoju ponudu.

INDIVIDUALNE POTREBE
Ovo proširenje ponude brze dostave dolazi nakon što je Walmart prošle godine produžio radno vrijeme ekspresne dostave, omogućivši korisnicima da naruče proizvode do 21:30 sati kako bi ih primili do 22 sata. Također su testirali značajku Live Shopper, koja omogućava kupcima izmjenu narudžbi u zadnji tren i komunikaciju sa skupljačima narudžbi u stvarnom vremenu.

John David Rainey, izvršni potpredsjednik i financijski direktor Walmarta, istaknuo je kako je cilj tvrtke pružiti personaliziranu i prilagodljivu uslugu kako bi kupci imali ono što im treba, kada im treba, ističući da kupovina treba biti osobna i prilagođena individualnim potrebama.

Walmartov potez proširenja ponude brze dostave svjedoči o snažnoj posvećenosti tvrtke prilagodbi promjenjivim zahtjevima potrošača i očuvanju konkurentnosti u dinamičnom maloprodajnom okruženju.

Povezani članci

Najnovije objave

Kuehne+Nagel izvijestio o padu dobiti u drugom tromjesečju

Švicarska grupacija Kuehne+Nagel izvijestila je o padu svoje operativne dobiti u drugom tromjesečju od 23%, što je iznad očekivanja, navodeći da je spremna za...