7.1 C
Zagreb
Utorak, 28. studenoga, 2023.

Heineken širi svoju logističku mrežu u Njemačkoj

Novo skladište u Weidenu, s onim na lokaciji u Duisburgu, omogućit će Heinkenu da opskrbljuje cijelo njemačko tržište njihovim proizvodima

Heineken je potpisao ugovor s tvrtkom CTPark te tako na korištenje dobio površinu od 28.000 m² kojom će proširiti svoju logističku mrežu.

Novo skladište će omogućiti tvrtki da odgovori na sve veću potražnju kupaca. Od 2024., ovo novo skladište u Weidenu, s onim na lokaciji u Duisburgu, opskrbljivat će cijelo njemačko tržište njihovim proizvodima.

“S našim novim središnjim skladištem u Weidenu ulažemo u budućnost i održiviju logistiku kako bi se zadovoljili povećani proizvodni kapacteti, skratile transportne rute i učinkovito opskrbljivali kupci s našim portfeljem robnih marki”, rekao je Paul Groen, direktor opskrbnog lanca za Heineken Njemačka.

Ovaj potez jasno ukazuje na posvećenost Heinekena unapređenju logističkih procesa kako bi zadovoljio rastuće zahtjeve tržišta i ostvario dugoročnu održivost u njemačkom poslovnom okruženju.

Povezani članci

Najnovije objave

Održivost u nabavi – trošak ili dodana vrijednost?

Pet ključnih razloga zašto bismo implementirali održivost u nabavi su: zahtjevi investitora i potrošača, zakonska regulativa, upravljanje rizikom, klimatske promjene i inovacije. Ovi razlozi...