14.1 C
Zagreb
Petak, 23. veljače, 2024.

Zbog problema u pomorskom transportu uvodi se nova željeznička usluga na relaciji Kina-Milano

S tri različite polazne stanice u Kini (Zhenghou, Chengdu, Xi’an) i tranzitnim vremenom od samo 22 dana, željeznički promet dokazuje se kao brzo, učinkovito i pouzdano rješenje

U svjetlu hitne situacije u Crvenom moru koja prijeti normalnom funkcioniranju mediteranskih ruta pružatelj logističkih usluga Codognotto je poduzeo hrabar korak kako bi osiguralo nesmetanu uslugu klijentima te uveo novu željezničku uslugu za transport.

Nova željeznička usluga na relaciji Kina-Milano bit dostupna je od siječnja 2024. i predstavljat će inovativno rješenje koje, ne samo da se suprotstavlja izazovima, već i postavlja standarde u brzini, održivosti i fleksibilnosti.

S tri različite polazne stanice u Kini (Zhenghou, Chengdu, Xi’an) i tranzitnim vremenom od samo 22 dana, željeznički promet dokazuje se kao brzo, učinkovito i pouzdano rješenje.

Analizom najboljih polazišta i najsigurnijih ruta, tvrtka osigurava potpunu fleksibilnost prilagođenu potrebama klijenata, a ključna komponenta nove usluge je i održivost. Smanjenje emisija CO2 postalo je prioritet u suvremenom poslovanju, a upravo željeznički transport pruža ekološki prihvatljivu alternativu.

Uz ponudu nove željezničke rute, tvrtka pruža i dodatne usluge analize i savjetovanja te će tako njihovi stručnjaci pomoći klijentima u određivanju najprikladnijeg načina prijevoza, posebno u kritičnim područjima.

Ova inovativna željeznička ruta predstavlja odgovor na izazove u pomorskom prijevozu, pružajući brzu, održivu i fleksibilnu alternativu. Sveobuhvatna pokrivenost, stručnost partnera i analize dodatnih usluga čine ovu novu rutu ključnim elementom u prometnoj infrastrukturi, možda i postavljajući standarde za budućnost prijevoza tereta.

Povezani članci

Najnovije objave

METRANS Grupa preuzela hrvatsku tvrtku Adria rail

Adria Rail, kao hrvatska tvrtka koja se bavi vožnjom intermodalnih vlakova za, iz i kroz Hrvatsku, postala je 100% članica METRANS Grupe nakon što...